Om oss

Rockad Lyft och Materialhantering har stor erfarenhet av arbete inom industribranschen. Sedan starten år 2001 har vi upplevt det mesta, och sett branschen ur alla möjliga perspektiv. Vi vet att kuggar i maskineriet och till synes olösliga problem kan uppstå – det är därför vi finns!

Vår drivkraft är att optimera företags produktion till att vara så effektiv och smidig som möjligt. Detta gör vi genom att skapa lösningar till unika problem i produktionslinjen. Vi hjälper våra kunder att ställa, sätta, flytta, lyfta, höja, sänka eller pressa tunga föremål och att skapa den komponent, produkt eller maskin som vår kund behöver. Med innovativt tänkande, flexibilitet och rätt kvalitet på rätt plats, kompletterar och förbättrar vi den funktionalitet som kunden saknar. Oavsett om det gäller en ny eller en redan befintlig maskin.

Vi arbetar i Europa, USA och Sydamerika, och är stolta över att våra produkter finns i maskiner, produkter och utrustningar över hela världen. Vårt säte är i Helsingborg. Där analyserar, utvecklar och tillverkar vi. Alltid med kunden och en hållbar miljö i fokus.

Rockad drivs av ledorden ansvar, engagemang och pålitlighet. Vi vill känna stolthet över det vi åstadkommer åt våra kunder, vilka i sin tur ska känna trygghet genom hela processen och glädje över vår insats.
– Jonas Borgström

VD på Rockad.

Vision

Vår vision är att leverera högkvalitativa lösningar för friktionsfria produktionsled och skapa mervärde åt våra kunder. Visionen uppnås genom ett kontinuerligt utvecklingsarbete samt kunnig och tillmötesgående personal.

Filosofi

Allt vi gör handlar om att effektivisera, förenkla och förbättra. Vi har ett starkt lösningsfokus och en vilja att utveckla – både oss själva som företag och våra kunders processer. Vår filosofi är att det går att skapa en lösning till alla problem. Med rätt kompetens och rätt inställning är allt möjligt!

Hör gärna av dig!

Har du några som helst frågor angående företaget eller vad vi gör så är det bara att följa länken och fylla i formuläret!