Under den senaste tiden har vi på Rockad haft mycket på gång. I takt med att våra projekt blir fler behöver vår personalstyrka också öka. Därför är vi så glada att nu kunna presentera vårt senaste tillskott till organisationen. Vi välkomnar Jeanette Hultberg till vårt team!

”Jag har tidigare arbetat inom vård och omsorg samt inom plastindustrin. Orsaken till att jag gick vidare till Rockad var för att jag inte trivdes med arbetsklimatet på min tidigare arbetsplats. På Rockad känns det helt annorlunda. Här har jag en chef som är bra på att lära ut sina kunskaper och inspirera andra.” – säger Jeanette Hultberg.

Hos oss kommer Jeanette att arbeta med montage av våra produkter och på sikt även ansvara för montageavdelningen.

”Mina egenskaper av att vara ordningsam, noggrann och flexibel passar bra för min yrkesroll på Rockad. Det känns kul att skapa och montera produkter av bra kvalitet och att kunna erbjuda tjänster som kunder har stor användning för! Jag ser fram emot ett bra samarbete med nya intressanta antaganden och att växa med Rockad.” – meddelar Jeanette Hultberg.

Att det blev en kvinna som fick tjänsten står helt i linje med Rockads arbete för jämlikhet och skapandet av en organisation som innefattar personer med olika bakgrund, kön och kompetens. Vi vill vara med och påverka industribranschen, som idag främst utförs av män.